NUFFNANG Ads

Tuesday, December 22, 2009

Konvoi Parts ke Perlis meriahALHAMDULILLAH, PERJALANAN KAMI SELAMAT DAN TERSUSUN RAPI, DARI IPOH-KEDAH-PERLIS-IPOH. TERIMA KASIH KEPADA PARTS,MARSHALL YANG BERTUGAS, PESERTA PESERTA KONVOI, XYL DAN HARMONICS SEMUA.... DARI HATI KE HATI SAYA KATAKAN ANDA SEMUA BEST ! COMMITTED AND VERY SUPPORTIVE.
THANK YOU ALL.

KEPADA RAKAN RAKAN KEDAH & PERLIS, TERUTAMA 9W2HZB PAK HALIM DAN KELUARGA. HANYA TUHAN DAPAT MEMBALAS BUDI BAIK ANDA SEMUA..... TERIMA KASIH ATAS SAMBUTAN DAN LAYANAN YANG DI BERI. SEMOGA KITA DAPAT BERJUMPA LAGI DI DARATAN MAUPUN DIUDARA...

Laporan:
9w2NIM

-----------------------------------------------------------------------------------

Laporan dari Utara:

Rakan Ham Changlun, Jitra, & A.setar menunggu Konvoi PARTSTerima kasih diucapkan kepada rakan-rakan ham utara yang sudi hadir di KM10.7 (berhadapan stesen Petronas Changlun) untuk menunggu ketibaan rakan PARTS. Antara mereka yang hadir ialah SWL-MAN (Iman), SWL-TRJ (Tok Radin), 9W2MNN (Mat), 9W2KFA (Kasturi), 9W2BMR (Bob), 9W2AXS (Amirul), 9W2BDS (Bang Din), 9W2FBT (Zul), SWL-YAN (Yani), dan SWL-MAI (Mail). Juga tidak dilupakan, ucapan terima kasih kepada 9W2IKU (Bang Mi) yang bertindak sebagai 'relay' di RGK dan simplex V24.

No comments:

Pengiklanan