NUFFNANG Ads

Friday, May 29, 2009

KONVOI IPOH-PENANG



Konvoi Ipoh-Penang kali ini memang best... memang syok...
Smooth ride, support & tour guide dari rakan rakan eleganeers PG terutama Apaico,Abrok,naown & wak jol.

Untuk shopping Kami sempat singgah 3 kedai sahaja termasuk satu workshop kilat apai, ada banyak yang aku nak sambar tapi fikir tempat barang agak limited lagipun bagi peluang kawan kawan lain tu shopping... (barang baru - mask monyet borneo).

Layan lap punya pasal tak sedar jam dah pukul 11 malam & kami masih berada di Batu Ferringhi.. lepak lepak lagi akhirnya pukul 3 kami sampai Ipoh. Tiba ipoh lepak lagi tu.
Above all, yang paling penting bagi aku keselamatan... Alhamdulillah perjalanan pergi-balik cun, peserta konvoi pun satu kepala. Terima kasih 9w2vzo@uncle black,9w2rkm@rekonen,9w2mta@mus,9w2pje@wan,swl dno@chintaro,tepuako@midi,Apaico,Abrok,Naown&wakjol...
Terima kasih juga kepada rakan yang tidak dapat menyertai konvoi tetapi tetap memberi sokongan moral kepada kami.....


(Laporan : 9W2NIM)

Sunday, May 17, 2009

VIDEO PERKELAHAN KELUARGA V22

BAHAGIAN PERTAMA:



BAHAGIAN KE 2 (Akhir):

Friday, May 15, 2009

POHON SUMBANGAN ANDA


Di bawah ini saya panjang email yang saya terima, moga mendapat simpati serta bantuan segera daripada anda sekalian ....


Jika tidak berkemampuan dari segi wang ringgit sekalipun, cukuplah dengan
memanjangkan email ini kepada saudara2 yang lain. Semoga usaha kita ini
mendapat limpah berkat dari Allah swt....Wassalam!

Setiap satu email yang anda fowardkan akan didermakan $0.01 kepada keluarga adik NURUL


Anak ini memerlukan keperihatinan kita semua...

Assalamualaikum/ Salam sejahtera ,

Penulis sebagai mewakili ahli keluarga adik Nurul Aysha Safiya bt
Samsulrizal( 4 tahun), mer ayu kepada
sesiapa yang prihatin agar dapat membantu meringankan beban keluarga adik

Nurul.

Adik Nurul baru saja selesai menjalani beberapa kali pembedahan penambahan

tulang dibahagian leher akibat tulang leher patah (bukan akibat dari
sebarang kemalangan atau penderaan tetapi oleh kerana tulang leher yang
lembut dan tidak mampu menampung berat kepalanya dan salah satu faktor
adalah kanak-kanak istimewa -down sind ro m). Beliau kini terpaksa
menggunakan alat bantuan pernafasan yang berharga RM40,000 tidak termasuk
kos-kos sampingan (tiub untuk membuang kahak dan air kencing, generator
untuk membantu alat penafasan ketika bekalan elektrik terputus).

Memandangkan kos-kos sampingan agak tinggi, diharapkan sumbangan anda
serba
sedikit dapat membantu meringankan beban keluarga beliau.

Jika tidak berkemampuan dari segi wang ringgit sekalipun, cukuplah dengan
memanjangkan email ini kepada saudara2 yang lain. Setiap satu email yang anda fowardkan akan didermakan
RM0.01 kepada keluarga adik NURUL. Semoga usaha kita ini
mendapat limpah berkat dari Allah swt....Wassalam!


Hari ini dia susah, kita senang...esok lusa tak mustahil jadi
sebaliknya dengan kehendakNYA!
Wallahua ' lam....


sampaikan sumbangan anda kepada:

Rita Binti Ridae

Receiptionist Cum Maintenance Clerk

L2-36A, Amcorp Mall,

Pusat perdagangan amcorp,

no. 18, jalan persiaran barat,

46050 petaling jaya

Tel : 03-7966 2488

fax : 03- 7966 2511

Saturday, May 9, 2009

Ala Kuda besi yang menjimatkan

(Bergaya dengan ala kuda besi di suatu lokasi)

Untuk lebih selesa dan nyaman tanpa mengeluarkan belian seharian minyak petrol untuk kuda besi adalah dicadangkan sama-sama mencuba kuda besi (mungkin namanya kuda kayu) dengan tidak menggunakan minyak kecuali sedikit tenaga.

(Berbaris sebelum memulakan kejuaraan tersebut)

Lihat sahaja foto yang di paparkan, mereka bermuafakat menggunakan kuda kayu/ala kuda besi dengan mudah dan tidak menyusahkan malah menyeronokan kata mereka.

(model kuda besi yang menarik perhatian mereka)

Mereka sering berlumba diantara satu sama lain mencari juara ala kuda besi .. kuda berkenaan direka bentuk mengikut asas kuda besi yang sedia ada moden dan menarik.

Jangan terperanjat apabila anda bertemu dengan rakan-rakan yang menggunakannya.. mereka keluar beramai-ramai memeriah suasana dan mungkin juga mereka berpakaian kemas dan menarik apabila melebarkan sayapnya di jalanraya.

Tuesday, May 5, 2009

Perkelahan keluarga V 22



Selamat menatap foto perkelahan keluarga V22 pada 2 Mei 2009 di Ulu Kenas, Perak
There was an error in this gadget

Pengiklanan