NUFFNANG Ads

Friday, May 29, 2009

KONVOI IPOH-PENANG



Konvoi Ipoh-Penang kali ini memang best... memang syok...
Smooth ride, support & tour guide dari rakan rakan eleganeers PG terutama Apaico,Abrok,naown & wak jol.

Untuk shopping Kami sempat singgah 3 kedai sahaja termasuk satu workshop kilat apai, ada banyak yang aku nak sambar tapi fikir tempat barang agak limited lagipun bagi peluang kawan kawan lain tu shopping... (barang baru - mask monyet borneo).

Layan lap punya pasal tak sedar jam dah pukul 11 malam & kami masih berada di Batu Ferringhi.. lepak lepak lagi akhirnya pukul 3 kami sampai Ipoh. Tiba ipoh lepak lagi tu.
Above all, yang paling penting bagi aku keselamatan... Alhamdulillah perjalanan pergi-balik cun, peserta konvoi pun satu kepala. Terima kasih 9w2vzo@uncle black,9w2rkm@rekonen,9w2mta@mus,9w2pje@wan,swl dno@chintaro,tepuako@midi,Apaico,Abrok,Naown&wakjol...
Terima kasih juga kepada rakan yang tidak dapat menyertai konvoi tetapi tetap memberi sokongan moral kepada kami.....


(Laporan : 9W2NIM)

No comments:

There was an error in this gadget

Pengiklanan